top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

BEAUTY BOXEJAL40 – natūralus ir patikimas preparatas

Updated: Oct 4


Gydytoja Ilona Filatova yra Lietuvos dermatovenerologų draugijos narė. 1990 m. po studijų ji įgijo medicinos magistro laipsnį, o 1991 m. – ir gydytojo dermatovenerologo kvalifikaciją. Gauti diplomai nebuvo padėti į lentyną – siekdama gausinti profesines žinias gydytoja toliau jas tobulino klinikinėje ordinatūroje. Skatinama estetinės dermatologijos ir šioje srityje taikomų technologijų plėtros, Ilona nuolat domisi inovacijomis. Jos specializacija – veido kontūro ir raukšlių korekcija hialurono užpildų injekcijomis, odos pigmentinių bei kraujagyslinių darinių dermatoskopija ir lazerinis šalinimas. Todėl būtent šios gydytojos nuomonę apie EJAL40 pasiūlė sužinoti pr eparato Lietuvoje atstovas „Aesthetic by Baltic Medica“.



Ilona, sakykite, kuo jus sudomino preparatas EJAL40?

 

EJAL40 mane sudomino natūralia sudėtimi ir pasiekiamais rezultatais. Tai preparatas, kuris stimuliuoja mūsų odos natūralius procesus, skatina ląstelių atsinaujinimą ir didina kolageno bei elastino gamybą, o tai savo ruožtu turi įtakos odos išvaizdai bei būklei. Gaunamas efektas yra natūralus, be to, nepakeičiami veido bruožai.


Man, kaip specialistei, labai svarbu, kad būtų gaunamas ne tik vizualiai matomas rezultatas, bet ir stimuliuojami fiziologiniai odos procesai.

 

Žvelgdama į produkto sudėtį, ką labiausiai akcentuotumėte? Kas yra svarbiausia šioje procedūroje?

 

EJAL40 yra produktas, kurio sudėtyje naudojama naujausios kartos vidutinės molekulinės masės hialurono rūgštis. Jis buvo formuluojamas, siekiant atkurti pagrindines ekstraląstelinės matricos struktūras. Tai didina natūralią fibroblastų sintezę, dėl kurios padidėja kolageno ir elastino skaidulų bei hialurono rūgšties gamyba. Svarbiausias šios procedūros poveikis – įtempimas ir stangrinimas, atstatant ekstraląstelinę matricą. Be to, EJAL40 saugo ir nuo mūsų pačių hialurono rūgšties praradimo ir taip lėtina natūralų odos senėjimo procesą.

 

Man taip pat svarbu, kad EJAL40 naudojama gryna hialurono rūgštis be jokių priedų ar cheminių stipriklių, nes tai turi įtakos saugumui. Šiuo metu rinkoje turime daug įvairių preparatų, tačiau labai svarbu, kad jie būtų saugūs, švarūs ir kuo natūralesnės sudėties.

 

Ar sudėtinga išmokti atlikti šią procedūrą?

 

Išmokti tikrai nėra sudėtinga, tačiau labai svarbu tiksliai nustatyti injekcijų taškus. Tada galima išgauti optimalius rezultatus ir tolygiai paryškinti veido ovalą. Juk taškų injekcijų vietos skatina ne tik dermos, bet ir raiščių stimuliavimą. Tiksliai parinkti taškai suteikia dar geresnį pakeliamąjį efektą.

 

EJAL40 galima suleisti keliais būdais, bet geriausi rezultatai pasiekiami taikant inovatyvią keturių taškų techniką (4 PBR), kai abejose veido pusėse į keturis taškus suleidžiama po 0,25 ml preparato.


Suleidusi į veido vieną pusę, visada pasisodinu pacientą ir kartu apžiūrime akivaizdžiai matomą rezultatą, tada suleidžiu į kitą pusę. Kelias savaites rezultatas tik gerėja. Deja, nieko nėra amžino, todėl, norint ilgalaikių rezultatų, procedūrą reikia kartoti. Kaklas ir rankos taip pat išduoda mūsų amžių, taigi savo pacientams patariu prižiūrėti ne tik veido odą, bet ir nepamiršti kaklo bei rankų.

 

Rekomenduojamos kelios procedūros. Ar klientai laikosi rekomendacijų? Kuo juos motyvuojate?

 

Šią procedūrą rekomenduoju pacientams, kurie dar nenori užpildų, bijo dūrių, nenori kardinalių pokyčių, tačiau pageidauja sveikai atrodančios, švytinčios odos ir puikaus pakeliamojo efekto. Rezultatas – išryškėjęs veido ovalas, gražios, spindinčios, pailsėjusios odos efektas. Tai pats geriausias motyvas laikytis visų specialisto rekomendacijų. Mano pacientės visada laikosi rekomendacijų, nes paaiškinu, kad atliekant EJAL40 procedūrą reikia laiko ir procedūrų kurso. Tai stimuliatorius, kuris skatina fiziologinius procesus, tačiau norint pasiekti optimalių rezultatų ir visapusiškai atnaujinti odą, rekomenduoju atlikti 2–3 procedūras vieno mėnesio intervalu. Kad rezultatai būtų geriausi, rekomenduoju dvi sesijas per metus.

 

Kokios šioje procedūroje naudojamos medžiagos suteikia odai skaistumo ir drėgmės?

 

Kadangi EJAL40 sudėtyje yra optimalus 40 mg HR, 2 ml ir 1200–1800k daltonų molekulinės koncentracijos ir molekulinės masės derinys, procedūra suteikia odai drėgmės, išlaiko natūralios hialurono rūgšties kiekį odoje ir suteikia jai skaistumo.

 

Ką klientams rekomenduojate naudoti po procedūros namuose – kremus, serumus?

 

Po procedūros rekomenduoju naudoti to paties gamintojo sukurtą kremą „EJAL Skin Booster“, kuris idealiai tinka priežiūrai po injekcinių procedūrų. Šį kremą taip pat naudoju procedūrai užbaigti, lengvais judesiais pamasažuoju vietas, kuriose buvo suleistas preparatas. Priežiūrai namuose po pernelyg didelio saulės poveikio drėgmės lygiui odoje atstatyti ir odos suglebimui sumažinti. Po procedūrų visada rekomenduoju gijimą skatinančias priemones.



Nuotrauka iš asmeninio archyvo.

6 views0 comments

Comments


bottom of page