top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Itališka „Selective Professional“ kolekcija



Po ilgos pertraukos kosmetikos „Selective Professional“ atstovai sukvietė kirpimo meistrus į seminarą Vilniuje. Gegužės pabaigoje erdvioje verslo centro konferencijos salėje šimtinei auditorijai buvo pristatoma pavasario / vasaros kolekcija BI.AUTHENTIC. Žinoma, geriausiai perteikti kolekciją gali stilistai, prisidėję prie jos kūrimo „Selective Professional“ akademijoje Italijoje, tad ant scenos darbavosi Giuseppe Loria ir Maxas Pradella. Pagrindinė šios kolekcijos tema – BLEND BLOND. Tai natūralių tekstūrų, žemiškų spalvų ir ypatingo stiliaus koncertas bei populiariųjų technikų – OMBRE, BALAYAGE, HIGHLIGHTS, CONTOURING – patobulintos ir sparčiai populiarėjančios versijos.


Seminaro programoje buvo pristatoma labai daug plaukų šviesinimo technikų, todėl kiekvienas meistras tikrai ras, ką pritaikyti savo darbe su klientais, o pademonstruoti spalvų pasirinkimai nuo pastelinių iki ryškių suteiks įkvėpimo pokyčiams. Pertraukėlės metu kalbintas Giuseppe Loria pabrėžė, kad įvairiose pasaulio šalyse pristatinėjant kolekciją dažymo technikos vienodai svarbios, skiriasi tik atspalvių pasirinkimai – vienur dominuoja šaltesni tonai, kitur – šiltesni, žemiški. Todėl kosmetikos gamintojui labai svarbu atitikti visus reikalavimus ir kartu patį šviesinimą siūlyti kuo saugesnį ir efektyvesnį. Giuseppe atkreipia dėmesį ir į kintančią šukuosenų tekstūrą: artimiausiais sezonais vyraus natūrali, banguota, glotnumo lieka vis mažiau.


Scenoje vieną modelį keitė kitas. Maxas Pradella demonstravo ne vieną kirpimo technikų triuką, mokė, kaip sukurti lengvas šukuosenų garbanas, kad kiekvienam kirpėjui būtų ką parsivežti iš renginio. Tad, tikime, vasaros saulės spinduliuose švytės ne viena puiki plaukų sruoga.



Nuotraukos iš asmeninio archyvo.

5 views0 comments

Comments


bottom of page