top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Klinikoje Geri Genai – išskirtinis dėmesys prigimtiniam grožiui

Updated: Oct 7


Priešpaskutinę vasaros dieną, Klaipėdos senamiesčio širdyje, Tomo g. 24, kviestinė publika rinkosi į naujos estetinės dermatologijos klinikos „Geri Genai atidarymą. Vakaro svečius renginio vedėja Livija Gradauskienė pakvietė į jaukią ir stilingą klinikos erdvę, kurią puošia skulptorės Eglės Pakšytės kūriniai.


Dešinėje Klinikos įkūrėjai Goda ir Arvydas Klovai.

 


Į išskirtinę šventę, skambant muzikai, rinkosi žinomi klaipėdiečiai ir miesto svečiai. Klinikos įkūrėjus Arvydą ir Godą Klovus sveikino garsus plastikos chirurgas Saulius Vikšraitis su žmona Laura, juvelyrė Jurga Gusarovienė ir kt.

 

Renginio metu pristatytos estetinės dermatologijos tendencijos, platus šioje klinikoje taikomų odos diagnostikos ir procedūrų spektras bei pagrindiniai principai, iš kurių pats svarbiausias – akcentuoti ir atskleisti prigimtinį grožį.

 

„Klinikos pavadinimas „Geri Genai“, atspindi mūsų vertybes ir tai, į ką orientuojamės. Visi žmonės gimsta gražūs, tačiau tam, kad išsaugotų gerus genus, reikia ir žinių, ir profesionalių specialistų pagalbos. Mūsų užduotis – padėti atskleisti natūralų, prigimtinį grožį estetinių, kosmetologinių procedūrų, medicininių aparatų, injekcijų ir papildų pagalba. Tačiau svarbiausias principas, kurio laikosi visi mūsų specialistai – saikas ir balanso jausmas“, – teigia klinikos įkūrėja Goda Klovienė.

 

Klinikoje „Geri Genai“ bus atliekamos visos su oda susijusios procedūros: odos būklės diagnostika, aknės ir kitų odos ligų gydymas, randų šalinimas, neinvazinis veido ovalo, antakių pakėlimas, masažai, estetinės grožio injekcijos, kurias atliks licencijuoti gydytojai. Plataus spektro „Fotona“ lazerio pagalba bus šalinamos pigmentinės dėmės, paviršinės kraujagyslės.

 

Nauja klinika akį džiugina jaukiu, precizišku interjeru, tačiau, pasak klinikos įkūrėjos Godos Klovienės, didžiausias dėmesys ir investicijos skirtos itin kokybiškoms paslaugoms ir išskirtiniam požiūriui į klientą. Čia klientus konsultuos plastikos chirurgas Renaldas Vaičiūnas, dermatovenerologas Erikas Mažeika, dirbs profesionalių kosmetologų komanda. Netolimoje ateityje planuojamos ir dietolgo konsultacijos.

 

„Mūsų prioritetas – įsigilinti, išgirsti kliento problemas, nesiūlyti to, kas šiuo metu yra ant bangos arba labai madinga. Svarbiausia – suprasti, išsiaiškinti poreikį, lūkesčius ir pritaikyti pačius tinkamiausius, o ne madingiausius problemos sprendimo būdus. Manome, kad šią kliniką rinksis klaipėdiečiai, kurie neturi tikslo iš esmės save pakeisti, darkyti veidus injekcijų pertekliumi, bet nori išsaugoti, pabrėžti tuos bruožus, kurie juos puošia“, – klinikos išskirtinumą ir prioritetus akcentuoja „Gerų Genų“ kosmetologė Matilda Žukauskaitė.

 

 „Gerų Genų“ klinikoje ypatingas dėmesys bus skiriamas ir plaukams. Skaitmeninės dermatoskopijos sistemos „FotoFinder” pagalba bus diagnozuojamos ligos, iššaukiančios galvos odos problemas, plaukų slinkimą, atliekamas plaukų augimo stimuliavimas ir gydymas.

 

Klinikos įkūrėjai tikisi, kad įstaigos duris drąsiai pravers ir vyrai. Anot Godos Klovienės, visos erdvės buvo įrengiamos taip, kad neatrodytų, jog čia laukiamos tik moterys.


 

„Nesutinku su teiginiu, kad grožis, dėmesys sau yra tik moterų reikalas. Tikiuosi, kad pas mus lankysis ir uostamiesčio vyrai, kurie rūpinasi savo išvaizda. Oda – pats brangiausias žmogaus apdaras. Dažnai mes investuojame į trumpalaikius, momentinius dalykus, manydami, kad odą galima užmaskuoti, pridengti makiažu, pasislėpti po juo. Tačiau visos šios priemonės yra laikinos. Sveika, švytinti, puoselėjama oda turėtų būti visų prioritetas, nes ją, sutikę žmogų, pamatome ir įvertiname pirmiausiai. Tikime, kad po apsilankymo klinikoje, mūsų klientai sulauks daug komplimentų dėl gerų genų. Ir jiems nereikės teisintis, ar jaustis nepatogiai, nes mūsų tikslas toks ir yra – atskleisti kokiais gerais genais visi esame apdovanoti“, – sako klinikos įkūrėja G. Klovienė.



Kairėje plastikos chirurgas Saulius Vikšraitis su žmona Laura.

 

Domo Rimeikos nuotraukos

35 views0 comments

Comments


bottom of page