top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Naujas salonas Vilniuje – „Malina Beauty Lab“



Neseniai sostinėje duris atvėręs grožio salonas „Malina Beauty Lab“ – puiki ir išskirtinė vieta, kviečianti užsukti, kai norisi ne tik ypatingos paslaugos, bet ir jaukios, harmoningos aplinkos.


Paklausus, kaip kilo pavadinimo idėja, salono savininkė Alina Legetavičiūtė pasakoja, kad paprastai ir originaliai: greta savo vardo pridėjus dukters Marijos vardo pirmąją raidę, išėjo skambus ir išskirtinis žodis – „Malina“.


Gražus ne tik naujojo salono vardas, bet ir pats salonas. 100 kv. metrų plote įkurdinta net 10 darbo vietų. Interjeras parinktas ramus ir jaukus, klientus pasitinka vientisumas ir harmonija. „Nuo pat pirmos akimirkos, kai išsirinkome patalpas, viską atidavėme į dizainerio rankas. Bendradarbiavome su interjero dizaino studija „23 interjerai“. Susitarėme, kad pirmasis variantas bus jų pasiūlymas, o jau tada koreguosime pagal savo pageidavimus, – pasakoja Alina. – Tačiau nuo pat pirmos akimirkos mums viskas tiko ir patiko.“


Salono interjeras toks malonus ir harmoningas, kad darbuotojai kasdien sulaukia komplimentų dėl jaukumo. Jame nėra išsišokančių detalių, lubos ir sienos vienos spalvos, visi kietieji baldai gaminti pagal užsakymą ir iš tų pačių medžiagų. Pastelinį interjerą pagyvina stikliniai ir veidrodiniai paviršiai. Beje, veidrodžiai užima nemažą salono dalį. „Iš pradžių gimė praėjimas. Nenorėjome, kad jis būtų nuobodus, tad suapvalinome. Tada nusprendėme panaudoti šias formas toliau interjere. Kadangi visas interjeras labai vientisas, visi veidrodžiai yra vienodo aukščio ir suapvalintų formų, – pasakoja grožio laboratorijos savininkė. – Salone nemažai ir dienos šviesos. Šiuo metu turime medines žaliuzes, kurios labai gražiai praleidžia šviesą ir kuria malonią nuotaiką.“ Dirbtinis apšvietimas iš pradžių formuotas galvojant apie funkciją, kurią turi atlikti, vėliau atsirado ir dekoratyvinio apšvietimo detalių. Taigi salone yra nemažai zonų, kurias galima keisti skirtingai apšviečiant ir taip kurti įvairią nuotaiką.


Evaldo Stakėno nuotraukos


96 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page