top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Salonas po atviru dangumi: įvairių paslaugų harmonija ir unikalios patirties klientui kūrimas


„Andre Team“ salono kūrybininkas, stilistas ir lektorius Andrius Mašauskas sako, kad idėja pakviesti klientus neįprastai patirčiai pajūrio gamtoje gimė labai spontaniškai ir kone ekspromtu, įsikalbėjus su ritualinių pirties paslaugų ir masažų „Pasivaikščiojimas debesyse“ meistre Rūta Ambrazevičiene.


Renginio idėja – būti arčiau žmonių. Ir kartu parodyti, kad profesionalumas gali skleistis ne tik įmantriose erdvėse, specializuotose patalpose, bet kartais mūsų įrankiais ir išlaisvinančiais pagalbininkais gali tapti tiesiog saulė, vėjas ir atostogomis alsuojanti laisvė.

 

„Dažnai profesionalumas suprantamas labai ribotai, o aš pakviečiau klientus į saloną po atviru dangumi: kempinge, kur praktiškai nėra elektros, ribotas vandens kiekis, – sako Andrius. – Todėl išnaudojome natūralius resursus – vėją, saulę, kartu parodydami, kaip pasiekti puikių rezultatų vien tokiomis priemonėmis. Beje, nemaža dalis klientų buvo garbanotais plaukais – jiems puikiai tiko aplinkos sąlygos, pabrėžusios natūralią tekstūrą.“

 

Iš viso Andrius turėjo net dešimt klientų, kuriuos kirpo ir šukavo. Toks susidomėjimas net pačiam stilistui buvo netikėtas.


Praktiškai visą laiką prakirpau lauke, – pasakoja Andrius. – Pasisekė ir oras. Vėjas plaukus iškedena, iš karto matau, kaip jie natūraliai kris. Sąlygos tokios, kad nieko neapžaisi ir neapgausi: arba padarai – arba ne. Tai buvo ir puiki proga save pasitikrinti visai kitomis, gal ne tokiomis meistrui komfortiškomis sąlygomis.“

 

Renginio koncepcijos pagrindas buvo skirtingų paslaugų suderinimas: Rūtos ritualines pirtis ir masažus – su profesionalia kirpimo paslauga. Klientai galėjo atvažiuoti apsikirpti, pasidaryti masažą, o vakare nueiti į pirtį atsipalaiduoti.

 

Ir ne tik: renginio atmosferą ir vasariškas akimirkas užfiksavo talentingas fotografas Paulius Stefanovičius.

 

Entuziastingai idėją palaikė ir profesionalių plaukų priežiūros produktų atstovai „Karera Pro“, ne tik pasirūpinę jaukia ir tinkama aplinka maloniam pabuvimui bei efektyviam darbui, bet ir padėję klientams apsirūpinti „Moroccanoil“ reikiamas produktais. Juk dažnas vasarotojas prie jūros nepagalvoja apie papildomą priežiūrą plaukams, veikiamiems sūraus jūros ar chloruoto baseinų vandens, intensyvios ir ilgos saulės, nuolat juos draikančio vėjo. Tad apsilankę klientai gavo ne tik kirpimą, bet ir konsultaciją bei pagalbą apsirūpinant jiems tinkama plaukų apsauga bei priežiūra atostogų pajūryje laikotarpiui.





„Man patiko pati kolaboracijos idėja – jungti įvairias sritis, – džiaugiasi Andrius. – Puikiai pamatėme ir įsitikinome, kaip prie plaukų stilistikos gali prisiliesti kitų paslaugų teikėjai ir kaip viską galima inkorporuoti ir paversti nuostabiomis patirtimis klientui.“



Vieta: Palanga, „Mini Sky Spot“ kempingas / partneriai: Rūtos Ambrazevičienės masažai „Pasivaikščiojimas debesyse“ / fotografas Paulius Stefanovičius (@mysummerfilm) / kosmetika „Moroccanoil“, „Karera Pro“.

12 views0 comments

Kommentare


bottom of page