top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Spalvingi KUKLA BEAUTY BOX rūmai

Updated: Oct 14


Šios vasaros viduryje, tik pasigirdus pirmiems pranešimams apie naują KUKLA BEAUTY BOX saloną, visiems buvo labai smalsu, koks bus šių grožio namų interjeras, nes paprastų sprendimų iš Kęsto Rimdžiaus niekas nesitiki.




Visų pirma apie pačią erdvę: patalpos renovuotuose rūmuose, įėjimas iš skverelio gatvės, ko neturėjo pirmasis salonas, nes į jį patekti galima buvo iš antro aukšto. Tai naujos patirtys tiek pasitinkant klientus, tiek priimant rinkodarinius salono pristatymo sprendimus. O dabar atkreipkime dėmesį, į kiek zonų suskirstyta 400 kv. m erdvė: registratūra, „lounge“ erdvė, butikas, didžioji kirpykla, mažoji kirpykla, VIP kirpykla, „VIP lounge“ zona, nagų SPA, masažo kabinetas, makiažo erdvė, biuras, dažų laboratorija, dizaino kambarys, matavimosi kambarys. Didžiulis paslaugų asortimentas padiktavo užduotį, kuriant interjerą.

 


Kęstai, suvaldyti tokią erdvę, apgalvoti profesionalams reikalingus elementus vienam tikrai sudėtinga...


Realizuojant mudviejų kartu su partneriu idėjas, prisidėjo mūsų klientė architektė, dizainerė Rūta Bagdzevičiūtė. Daug metų parenku jai plaukų stilių, ji pasitiki manimi, o mes ja. Man labai svarbu buvo, kad salone nebūtų tik gražu ir patogu klientui, daug dėmesio skyriau personalui, labai stengiausi, kad kiekviena darbo vieta būtų praktiška.

 

Adomai, jūsų pirminėse idėjose sklandė spalvoti interjero akcentai?


Taip, nuo pat pradžių žinojome, kad į naujojo KUKLA salono koncepciją norime įnešti ryškių spalvų. Prisimenant senojo salono estetiką – juodos ir baltos spalvų grafiką – net nebuvo abejonės, kad po tiek metų naujoji KUKLA turi nusispalvinti ryškiomis, bet subtiliomis spalvomis. Spalvos šiuo atveju mums pagelbėja įnešant į senųjų rūmų įvaizdį modernumo, žaismingumo... atsiranda daugiau subtilių emocijų vaikštant po XIX a. pabaigos rūmus. Spalvos – tai džiaugsmas, emocijos, būtent tai, ką ir sugeba padaryti plaukų stilizavimo amatas.  

 

Dairantis po saloną, akį traukia išskirtiniai baldai – kiekvienoje erdvėje jie išraiškingi...


Taip, baldai įvairūs: nuo lietuviškų gamintojų iki naujosios kartos šalies baldų dizainerių, nuo klasikinių iki visiško modernizmo. Dauguma baldų, naudojamų darbinėje erdvėje, – tai mūsų autoriniai pasigaminti baldai, atitinkantys mūsų poreikius ir vaizduotę. Taip pat rasite nuostabius staliukus iš PULPO, KARTELL ar EILEEN GRAY, minkštąsias dalis – iš WALTER KNOLL, VICCARBE, MOOD FURNITURE, VARZELLONI, HAY... Taip pat saloną puošią puikūs lietuviški AROUNDERS staliukai. O darbo zonose pasirinkta – TAKARA BELMONT.




Nuotraukos: @Norbert Tukaj

21 views0 comments

Comments


bottom of page