top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Tarptautiniame interjero konkurse – ir Lietuvos salonai

Updated: Oct 21, 2023


Rugsėjo 10 dieną Paryžiuje, vienoje iš parodos „MCB by BS“ scenų, salonui „La Maison de Beauté Carita“ buvo įteiktas prestižinis „Best Salon Award“ apdovanojimas. Taip vainikuotas tarptautinis dizaino konkursas, kurį kiekvienais metais rengia Paryžiaus parodos organizatoriai ir žurnalas „Estetica“. Konkursas suburia geriausius erdvės planavimo, dizaino koncepcijos ir vizualinio poveikio grožio salonus. Žiuri komisijai vertinti buvo pristatyti 67 dalyviai iš 19 pasaulio šalių. Po pirminių vertinimų dalyvių sąrašas sutrumpėjo iki 20 finalistų, kurių nuotraukos buvo demonstruojamos parodos ekspozicijos sienoje. Beje, tarp jų buvo labai džiugu išvysti ir du salonus iš Lietuvos – Vilniaus saloną „Bliss & Fashion“ bei Panevėžio saloną „Elona Make Up Studio“. Abu salonai buvo žurnalo organizuoto konkurso „Salono dizainas“ prizininkai, tad pasiūlyti dalyvauti ir tarptautiniu mastu.



Trečioji vieta atiteko Milano salonui

„Sebastiano Attardo Privé“ (Italija):


Šiame interjere nemažai įdiegta iš Sicilijos kilusio savininko dizaino akcentų, erdvę puošia elegantiški baldai.




Antroji vieta – Čenajaus salonui

„Bounce The Eco Salon“ (Indija):



„Bounce“ yra salonų tinklas, įsikūręs keliuose didžiuosiuose Indijos miestuose. Žiuri įvertino 2022 m. atnaujintą saloną Čenajuje, kurio veikla grindžiama ekologiškai atsakingu vartojimu.




Pirmoji vieta – Paryžiaus salonui

„Maison de Beauté Carita“ (Prancūzija):



Salono nuostabų dizainą kūrė du talentingi architektai Cristiano Benzoni ir Sophie Thuillier, atstovaujantys studijai „REV Architecture“.




Nuotraukos: „Best Salon Award“

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page