top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Vasariška OLAPLEX šventė


Rugpjūčio 17 d. praūžė OLAPLEX WHITE PARTY – baltoji grožio ir stiliaus šventė, subūrusi OLAPLEX ištikimus partnerius ir draugus. Nors Lietuvoje tokio pobūdžio renginys organizuotas pirmą kartą, tai jau ketvirtasis oficialių prekių ženklo tiekėjų „Pro Beauté“ rengtas vakarėlis – anksčiau jis tris kartus vyko Estijoje.



OLAPLEX WHITE PARTY tikslas – atsidėkoti partneriams ir gerbėjams, susiburti visiems ir laisvai dalintis bendra vizija be jokių produktų pristatymų ar seminarų. Džiaugtis vieni kitų pasiekimais ir maloniai praleisti laiką. Taigi labai didžiuojamės savo klientų kūrybiniais gebėjimais ir pasiektais rezultatais.


Šventės metu kalbą sakė OLAPLEX vadybininkės Indrė ir Karolina, anglų kalba visus pasveikino CEO Liis Elts, išreiškusi didžiulį pasididžiavimą ne tik nuostabia Lietuvos komanda, bet ir nuostabiais OLAPLEX partneriais.



Matydami, kaip mūsų neįtikėtina OLAPLEX bendruomenė susibūrė drauge, jautėme didelį dėkingumą ir džiaugsmą. Jūsų istorijos, šypsenos ir bendras pašaukimas – tai svarbiausi vakaro akcentai, kurie dar kartą priminė mums, kodėl mes darome tai, ką darome.



Šiek tiek apie OLAPLEX Prekių ženklas OLAPLEX pasaulio rinką išvydo 2014 m., o jau 2015-aisiais, pasistengus platinimo įmonei Baltijos šalyse „Pro Beauté“, pasiekė ir Lietuvą. Pastaraisiais metais OLAPLEX asortimentas išaugo dvigubai. Vien šiemet OLAPLEX pristatė du mini produktų rinkinius (DISCOVERY KIT, UNBREAKABLE BLONDES MINI KIT), sausąjį šampūną „No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo“, blakstienų serumą „LASHBOND Building Serum“ ir prigludusiems plaukams purumo suteikiančią priemonę „Volumizing Blow Dry Mist“.


OLAPLEX WHITE PARTY akimirkos:


Kontaktai bendradarbiavimui:

INDRĖ +370 645 49886 indre@probeaute.lt

KAROLINA +370 671 26069 karolina@probeaute.lt


Fotografas Mintaras Adamkavičius

24 views0 comments

Comments


bottom of page